PDF: Slow food : Princípios da nova gastronomia
Slow food : Princípios da nova gastronomia
Slow Food: por um alimento bom, limpo e justo CORE
Abstract. REVIEW:PETRINI, Carlo. Slow Food: princípios da nova gastronomia. Trad. de Renata Lúcia Botina. São Paulo: Editora Senac, 2009. 245 p.RESEÑA:PETRINI, Carlo.
Editions of Slow Food Nation: Why Our Food Should Be Good
Editions for Slow Food Nation: Why Our Food Should Be Good, Clean, and Fair: 0847829456 (Hardcover published in 2007), (Kindle Edition published in 2013)...
Slow food – , a enciclopédia livre
O Slow Food (em inglês, literalmente, "comida lenta") é um movimento e uma organização não governamental fundados por Carlo Petrini em 1986, tendo como objetivo promover uma maior apreciação da comida, melhorar a qualidade das refeições e uma produção que valorize o produto, o produtor e o meio ambiente. [1] É uma contraposição política e filosófica a massificação e ...
Slow food: for good, clean and fair food CORE
Abstract. REVIEW: PETRINI, Carlo. Slow Food: princípios da nova gastronomia. Trad. de Renata Lúcia Botina. São Paulo: Editora Senac, 2009. 245 p
Pitanga Arca del Gusto Slow Food Foundation
They have been shared and described here thanks to the efforts of the network that that Slow Food has developed around the world, with the objective of preserving them and raising awareness. The text from these descriptions may be used, without modifications and citing the source, for non commercial purposes in line with the Slow Food philosophy.
0 Response to "PDF: Slow food : Princípios da nova gastronomia"
Post a Comment